Kontrollera dina uppgifter – du kan vinna ett presentkort till Järvisydän

Kontrollera och uppdatera dina medlemsuppgifter före 29.2. Samtidigt deltar du i utlottningen av presentkort på 1 000 och 500 euro till Hotel & Spa Resort Järvisydän.

Image text
Kuva: Järvisydän ja Placeit

Det är viktigt att dina uppgifter är uppdaterade. Då får du meddelanden om aktuella händelser av oss och vi kan betjäna dig på bästa möjliga sätt.

Så här kontrollerar du dina uppgifter

Kontrollera dina medlemsuppgifter i e-tjänsten.

Kontrollera dina medlemsuppgifter i Tehys e-tjänst. Logga in i e-tjänsten med dina nätbankskoder eller med mobilcertifikat. Du kan också logga in med ditt medlemsnummer och lösenord. Medlemsnumret hittar du på ditt mobila medlemskort eller på baksidan av tidskriften Tehy.

Kontrollera dina kontaktuppgifter och uppdatera vid behov

 • Med knappen ”Uppdatera dina uppgifter” kan du kontrollera och uppdatera dina kontaktuppgifter. När uppgifterna är korrekta, tryck på knappen ”Spara”.
  • Det är särskilt viktigt att kontrollera att telefonnumret är i formatet 0401234567 utan specialtecken (+,/,-), mellanslag eller kod +358.
  • I punkten "E-post 1" är det bra att ha en personlig e-postadress. I punkten "E-post 2" kan man ange t.ex. en arbetsrelaterad e-postadress.

Kontrollera dina arbetsplatsuppgifter och uppdatera vid behov

 • Det är viktigt att dina arbetsgivar- och arbetsplatsuppgifter är korrekta. Dessa uppgifter kontrollerar du så här: klicka på ”Meddela om en ny arbetsplats” i menyn Genvägar.
  • Kontrollera att arbetsgivar- och arbetsplatsuppgifterna är korrekta.
  • Ange alla tillfälliga jobb i fliken Extra arbete.
  • Om det i arbetsplatsförteckningen finns föråldrade uppgifter om anställningsförhållanden som redan upphört, avsluta dem genom att trycka på knappen ”Avsluta anställningsförhållande”.

Vi lottar utt presentkort på 1 000 och 500 euro till Hotel & Spa Resort Järvisydän

Kontrollera och uppdatera dina medlemsuppgifter före 29.2.2024. Kom alltid ihåg att trycka på knappen ”Spara”, även om du inte gör några ändringar. Då deltar du i utlottningen av presentkort på 1 000 och 500 euro till Hotel & Spa Resort Järvisydän. 

Reglerna för utlottningen (på finska)