Kuva: iStock

Ehdokkaalle

Kuka tahansa vaalikelpoinen ammattiosaston jäsen tai opiskelija voi asettua ehdolle. Et siis tarvitse aiempaa kokemusta edunvalvonnasta tai vastaavista tehtävistä.

Olet vaalikelpoinen, jos olet liittynyt Tehyyn 31.1.2021 mennessä ja jäsenmaksusi ovat kunnossa. Jos olet epävarma vaalikelpoisuudestasi, voit tarkistaa jäsenyytesi Tehyn asiointipalvelusta.

Ehdokkaaksi voi asettua sähköisellä ehdokasasiakirjalla, joka on täytettävissä asiointipalvelussa 8.2.2021 klo 9 alkaen. Ehdokkaaksi asettuminen päättyy 28.2. klo 24. Lue tästä tarkemmat ohjeet.

Lisätietoja ehdokkuudesta ja apua kampanjointiin saat Tehyn vaaliliitoilta

Lisätietoja vaaleista: [email protected]

Haluatko Tehyn päättäjäksi? -webinaari

Webinaarissa käsiteltiin mm. ehdokkaaksi asettumista ja muuta hyödyllistä tietoa ehdokkuutta harkitsevalle. Tallenteen kesto n. 45 minuuttia.

Haluatko Tehyn päättäjäksi? -webinaari 17.02.2021

Tehy tukee ehdokkaita

Tehyn hallitus päätti 27.8.2020 kokouksessaan ehdokkaiden tukemisesta kevään 2021 valtuustovaaleissa.

Kaikessa tukemisessa noudatetaan tasapuolisuutta. Ammattiosastoja kannustetaan tuomaan ehdokkaitaan tasapuolisesti esille. 

Tehy viestii vaaleista aktiivisesti, monipuolisesti ja monikanavaisesti – Tehy-lehdessä, verkossa, uutiskirjeissä ja sosiaalisen median kanavissa. Vaaleille on suunniteltu oma viestintäkonsepti. Äänestysaktiivisuuden lisäämiseksi toteutetaan vaalien alla erillinen kampanja. 

Valtuustovaalisivustolle kootaan vaaleja koskeva perustieto, ohjeet, kampanjamateriaalit, tärkeät päivämäärät, linkit valtuustoryhmien sivulle ym. Vaalisivusto laajenee vaalien lähestyessä, kun sivuille toteutetaan mm. vaalikone

Ehdokkaat saavat vaali-ilmoittelusta Tehy-lehden sivuilla 80 prosentin alennuksen. Lisätietoja ilmoittelusta ja alennuksista saa Otavamediasta, Ari Suomiselta (puh. 040 355 2340) ja Anne Joukaiselta (puh. 050 3103 081), sähköpostit [email protected]. Vaalialennukset ovat voimassa 27.8.2020 alkaen.

Liitetiedostot: 
Ehdokasopas - Tehyn valtuustovaalit 2021

Tässä oppaassa on ohjeita Tehyn valtuustovaaleista ja erityisesti viestinnästä.

Valtuustovaalimainokset Tehy-lehdessä

Tehy haluaa tukea valtuustovaaliehdokkaita tarjoamalla heille tuntuvan alennuksen Tehy-lehdessä julkaistavista vaalimainoksista. Peruskokoisen mainosmoduulin tarjoushinta on 165 euroa. Myös muihin mainoskokoihin saa 80 prosentin alennuksen.