Ensi keväänä neuvottelemme alojemme työehdoista ja palkoista. Tuolloin päätetään, millainen on tulevaisuutemme. Tehyssä olet osa muutosvoimaa!

Meissä tehyläisissä on yhteistä rohkeutta ja tahtoa toimia paremman tulevaisuuden puolesta. Meillä on määrätietoinen asenne ja  paljon annettavaa alamme kehittämiseksi. Emme pelkää ajaa yhdessä etuamme, kun sen aika on. 

Meissä on voimaa tehdä muutos. Ja jos tilanne vaatii, muutosvoimasta tulee joukkovoimaa. Jokainen uusi jäsen tuo lisää muutosvoimaa. Nyt on oikea aika liittyä joukkoomme ja suositella samaa muillekin.

Muutosvoima on sanoitus yhteiselle rohkeudelle ja tahdolle toimia. Tahdomme ja uskallamme ajaa yhdessä etuamme. Tunnemme työmme ja arvostamme osaamistamme. Edellytämme samaa myös muilta. 

Uskomme, että kun saamme palkat ja työolot kuntoon, myös kaikkien arjessa tärkeistä palveluista tulee parempia. Emme anna periksi ennen kuin onnistumme.

Tuemme toisiamme kaikissa työelämän käänteissä. Olemme yhteisö, josta saa turvaa, mutta myös iloa ja energiaa. Meissä on voimaa tehdä muutos.

Muutosvoima nousi brändimme ydinsanoitukseksi kevään 2021 brändityön myötä. Sen lähtökohtina olivat muun muassa arvomme sekä jäsen- ja henkilöstökyselyt, joilla selvitettiin Tehyn ja sen jäsenten identiteettiä ja ajatuksia. Se peilaa myös Tehyn tavoitteisiin. Palkkojen ja työolojen kuntoon saaminen on muutos itsessään.