Yhdysjäseneltä saat neuvoja Tehyn jäsenyyteen liittyvissä asioissa.

Yhdysjäsen auttaa sinua liittymään Tehyyn ja neuvoo sinua työpisteen asioissa. Ole häneen rohkeasti yhteydessä! Löydät yhdysjäsenen yhteystiedot työpaikkasi ilmoitustaululta tai ammattiosastosi nettisivuilta.

Yhdysjäsen huolehtii, että luottamusmiesten ja ammattiosaston yhteystiedot ovat jäsenten saatavilla työyksiköissä. Hän on linkki jäsenen, työyksikön ja ammattiosaston välillä. Yhdysjäsen vie viestiä jäseniltä ammattiosastoon ja päinvastoin. 

Yhdysjäsen on merkittävä vaikuttaja tehyläisen edunvalvonnan toteutumisessa. Erityisesti paikallisen edunvalvonnan edistämisessä yhdysjäsen on tärkeässä roolissa kertomassa juuri teidän työpisteenne asioista. 

Yhdysjäsen ylläpitää työpaikalla yhdysjäsenkansiota, josta löytyvät perustiedot Tehyn jäseneksi liittymisestä ja esitellään Tehyn toimintaa. Koulutamme yhdysjäseniä ja järjestämme heille omaa toimintaa.

Ryhdy yhdysjäseneksi

Ryhdy vaikuttamaan, ota yhteyttä ammattiosastoosi ja ilmoittaudu yhdysjäseneksi! Yhdessä meissä on voimaa tehdä muutos. 

Yhdysjäsenen tehtävänä on

  • varmistaa, että työharjoitteluun tai töihin tulevat uudet työntekijät liittyvät Tehyyn
  • opastaa liittymislomakkeen täyttämisessä
  • ohjaa jäsentietojen muutoksissa
  • ylläpitää yhdysjäsenkansiota
  • välittää ammattiosastolle tietoa työpaikkansa asioista.

Ryhdy luottamusmieheksi - sinussa on muutosvoimaa!

Oletko Tehyn jäsen ja kiinnostunut työpaikkasi olosuhteista, haluat kuunnella kollegoitasi ja olla heidän tukenaan? Olet oiva luottamusmiesehdokas!

Luottamusmies