Eckerö Line

Risteile tai järjestä kokous Eckerö Linella 

Eckerö Line tarjoaa Tehyn jäsenille risteilyjä ja reittimatkoja edullisesti. Saat myös alennusta kokousmatkoista. 

Risteilyt ja reittimatkat  

Varaa pikapyrähdys m/s Finlandian miniristeilylle tai vietä päivä pari Tallinnassa.  

Tehyn jäsenet ja samalla varauksella olevat muut matkustajat saavat vapaa-ajan risteily- ja reittihinnoista 20 % alennuksen. Etu on voimassa 1.1.2020-21.6.2020 + 10.8.-28.2.2021. Ajalla 22.6.-9.8.2020 alennus on -10 % kansipaikan osuudesta.

Alennuksia ei myönnetä jälkikäteen eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tuotepaketteihin. Alennuksen edellytyksenä on voimassa oleva jäsen-/henkilökortti, joka on esitettävä pyydettäessä. Eckerö Line pidättää oikeuden aikataulu- ja hintamuutoksiin. 

Ryhmä- ja kokousmatkat  

Järjestä kokous merellisessä ympäristössä ja toimivissa kokoustiloissa. Eckerö Linen Kokouskeskus & Lounge tarjoaa inspiroivat tilat jopa 200 hengen tilaisuuksiin. 

Tehyn jäsenet saavat henkilölipuista 20 % alennuksen risteily- ja reittimatkojen päivittäisestä verkkokauppahinnasta. Ajalla 22.6.-9.8.2020 alennus on -10 % .

Etuhinnat koskevat Tehyn ammattiosastoja, jäsenyhdistyksiä ja niiden henkilöjäseniä sekä toimistojen henkilökuntaa ja muita samalla varausnumerolla matkustavia. 

Voimassa oleva jäsen-/henkilökortti on esitettävä pyydettäessä. Alennuksen oikeuttavan koodin löydät, kun kirjaudut Tehyn sivulle.

Alennuksia ei myönnetä jälkikäteen eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tuotepaketteihin. Etu on voimassa vuoden 2020 loppuun. 

Haluatko nähdä tämän sisällön?
Kirjaudu sisään jäsentunnuksillasi

Lisää etuja