Tehyn yhdysjäsen

Yhdysjäseneltä saat neuvoja Tehyn jäsenyyteen liittyvissä asioissa. Hän auttaa sinua liittymään Tehyyn ja neuvoo sinua työpisteen asioissa. Ole häneen rohkeasti yhteydessä! Löydät yhdysjäsenen yhteystiedot työpaikkasi ilmoitustaululta tai ammattiosastosi nettisivuilta.

Yhdysjäsen on linkki jäsenen, työyksikön ja ammattiosaston välillä. Yhdysjäsen vie viestiä jäseniltä ammattiosastoon ja päinvastoin. Yhdysjäsen huolehtii, että luottamusmiesten ja ammattiosaston yhteystiedot ovat jäsenten saatavilla työyksiköissä. 

Yhdysjäsen on merkittävä vaikuttaja tehyläisen edunvalvonnan toteutumisessa. Eritoten paikallisen edunvalvonnan edistämisessä yhdysjäsen on tärkeässä roolissa kertomassa juuri teidän työpisteenne asioista.

Yhdysjäsen ylläpitää työpaikalla yhdysjäsenkansiota, josta löytyvät perustiedot Tehyn jäseneksi liittymisestä ja esitellään Tehyn toimintaa.

Koulutamme yhdysjäseniä ja järjestämme heille omaa toimintaa. Ryhdy vaikuttamaan, ota yhteyttä ammattiosastoosi ja ilmoittaudu yhdysjäseneksi! Yhdessä olemme enemmän.