Akateemiset jaosto

Tehyn Akateemiset -jaoston toiminnan tarkoituksena on koota yhteen akateemisen tutkinnon, ylemmän korkeakoulututkinnon tai ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet sekä näitä tutkintoja suorittavat Tehyn ammattiosastojen jäsenet.

Jaostoon kuuluvat automaattisesti kaikki tehyläiset, jotka ovat ilmoittaneet jäsenrekisteriimme ylemmän korkeakoulututkintonsa (tai että opiskelevat ylempää korkeatutkintoa) ja joilla on jäsenrekisterissämme toimiva sähköpostiosoite. Jaostoon kuuluminen on täysin maksutonta ja muutoin jäsenyytesi Tehyssä säilyy ennallaan.

Akateemisten jäsenenä voit osallistua jäseniltoihin ja loka-marraskuussa vuosikokoukseen. Vuosikokouksessa valitaan kaksivuotiskaudeksi hallitus ja vahvistetaan toimintakertomus ja -suunnitelma. Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja viisi varsinaista hallituksen jäsentä sekä kolme varajäsentä. Jäsenille lähetetään muutaman kerran vuodessa sähköinen kirje, joka sisältää tietoa jaoston ja Tehyn toiminnasta sekä sosiaali- ja terveydenhuollon ajankohtaisista asioista.

Akateemiset jaoston hallitus 2021–2023

Akateemiset jaoston puheenjohtajana toimii vuosina 2021–2023 Tuija Vilkko

Varsinaiset jäsenet: Helinä Heino (varapuheenjohtaja), Pia Tauriainen, Riitta Tenkanen-Salmela, Riitta Karjalainen, Outi Piirainen, Päivi Liikka   

Varajäsenet: Mervi Toivanen, Anne Nuuttila, Marianna Korolkoff, Nina Tuuras, Minna Tanskanen, Tuulikki Grönberg 

Lisätietoja jaostosta voit kysyä sähköpostitse: [email protected]

HUOM! Jos et ole vielä kuulu Akateemiset jaostoon, niin toimi seuraavasti

Päivitä jäsenrekisteriimme se, että sinulla on ylempi korkeakoulututkinto (tai opiskelet sellaista). Päivitys tehdään kirjallisesti jäsenrekisterille osoitteen secure.tehy.fi kautta > kirjoita viestiin seuraavat asiat:

  • Henkilötunnus tai Tehyn jäsennumero
  • Ylempi korkeakoulututkintosi ja tutkinnon suorittamisvuosi (tai mitä tutkintoa suoritat)
  • Sähköpostiosoitteesi

 

  Tehyn akateemiset, esimiehet ja johtajat
  Facebook -ryhmä

Liitetiedostot: 
Akateemiset esittelykortti

Tehyn akateemiset -jaoston esittelykortti