Tule tapaamaan Tehyn puheenjohtajaa Sairaanhoitajapäiville

Tehy on mukana Sairaanhoitajapäivillä 22.-23.3. Tapahtuma pidetään Helsingin Messukeskuksessa.

Paikan päällä on hyvä tilaisuus tavata Tehyn puheenjohtaja Millariikka Rytkönen. Millariikka on standilla torstaina iltapäivällä ja perjantaina aamupäivällä. Samalla voit napata kuvan puheenjohtajan kanssa. 

Myös Tehyn asiantuntijat osallistuvat messuille, ja standilla pääseekin virittelemään keskustelua ajankohtaisista asioista heidän kanssaan. Asiantuntijat osallistuvat myös paneeleihin ja esityksiin.

Tehyn kaikkien aikojen isoimman standin löydät osastolta 3f10. Standilla kannattaa poiketa myös hakemassa ainutlaatuinen Tehy-tuote.

Sairaanhoitajapäivät on Suomen suurin sairaanhoitajien koulutustapahtuma. Päivien ohjelma ja lisätietoa löydät osoitteesta https://sairaanhoitajapaivat.fi/.

Rekisteröidy näyttelykävijäksi veloituksetta

Mikäli et pääse maksulliseen koulutustapahtumaan, voit tulla nauttimaan näyttelyalueen laajasta, ilmaisesta tarjonnasta.

Päivitä tietosi alan uusimmasta tarjonnasta, inspiroidu kiinnostavista ja kaikille avoimista keynote-luennoista, seuraa Klinikkalavan tietoiskuja, kannusta Hoitotyön pakohuone -kilpailijoita ja tutustu posterinäyttelyyn.

Rekisteröidy näyttelyn kävijäksi