Kuva: IStock

Tule mukaan Pride-kulkueeseen lauantaina 29.6.

Tehy on mukana lauantaina 29.6. järjestettävässä Helsinki Pride -kulkueessa. Tule mukaan!

Pride-kulkue on värikäs, iloinen ja äänekäs mielenilmaus yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden puolesta.

Näin löydät meidät

Kokoontumis- ja lähtöpaikkamme on Senaatintorilla

Tehyllä on oma blokki kulkueessa, sijoitumme rekan nro 11 yhteyteen. Tehyn blokin erotat mm. rekan numeroilmapallosta ja lisäksi Tehy-ilmapalloista ja isoista ilmapallokirjaimista T-E-H-Y. 

Nopeimmille Tehyn kulkueeseen tulijoille jaetaan ilmapalloja ja Tehyn Pride-paitoja! Kannattaa siis kipaista ajoissa paikalle.

Kokoontuminen alkaa Senaatintorilla klo 11. Tule paikalle ajoissa! Kokoontumisen aikana ryhmät järjestäytyvät kulkuepaikoilleen. Varsinainen Pride-kulkue lähtee liikkeelle klo 12. Kulkueen alkupää liikkuu ensin ja letkan loppupää odottelee rauhassa vuoroaan. 

Pride-kulkueessa on mukana ennakolta ilmoittautuneita ryhmiä ja itsenäisiä osallistujia. Paikalle odotetaan tuhansia osallistujia. Kulkuetta valvovat poliisi ja järjestyksenvalvojat, joiden ohjeita tulee noudattaa. Senaatintorilla on tupakointikielto.

Kulkueen reitti

Helsinki Pride -kulkue lähtee Senaatintorilta klo 12. Reitti: Senaatintori > Aleksanterinkatu > Mannerheimintie > Eteläesplanadi > Kasarmikatu > Neitsytpolku > Kaivopuisto.

Kulkueessa on mukana ajoneuvoja sekä jalan marssivia ryhmiä. Reitin varrella on mukulakivikatua, raitiovaunukiskoja ja muutamia ylämäkiä. Reitin pituus on n. 2,5 kilometriä.

Lisätietoa

Helsinki Priden ohjelma löytyy osoitteesta: http://helsinkipride.fi