Tehyn uudet kunniajäsenet vasemmalta alkaen Pirjo Sirviö, Anita Alamäki, Aila Eerola, Birgit Salmenhaara, Riitta Korpihalla, Raija Grundstörm-Kalin ja Irmeli Rosenberg. kuva: Annika Rauhala

Tehyn valtuusto palkitsi ansioituneita tehyläisiä

Tehyn valtuusto palkitsi tänään seitsemän ansioitunutta tehyläistä. Valtuusto kutsuu kunniajäseneksi henkilöitä, jotka ovat työskennelleet ansiokkaasti liiton hyväksi. 

Tehyn uusia kunniajäseniä ovat Anita Alamäki, Aila Eerola, Raija Grundström-Kalin, Riitta Korpihalla, Irmeli Rosenberg, Birgit Salmenhaara ja Pirjo Sirviö.

Torniolainen terveydenhoitaja Anita Alamäki on toiminut paitsi ammattiosaston puheenjohtajana niin myös työsuojeluvaltuutettuna. Hän on toiminut aktiivisesti Tehyssä, mm. valtuutettuna ja hallituksen jäsenenä.

Laboratorionhoitaja Aila Eerola Kotkasta on toiminut laajasti erilaisissa luottamustehtävissä aina Tehyn perustamisvuodesta 1982 alkaen. Eerola on toiminut mm. luottamusmiehenä ja Tehyn valtuuston ja hallituksen jäsenenä.

Raumalainen terveydenhoitaja Raija Grundström-Kalin on toiminut eri tehtävissä Rauman seudun Tehyn ammattiosaston kantavana voimana sen perustamisesta lähtien, mm. ammattiosaston puheenjohtajana. Lisäksi hän on toiminut Tehyn valtuuston jäsenenä ja kokousedustajana.

Fysioterapeutti Riitta Korpihalla Iisalmesta toimii Tehyn valtuuston ensimmäisenä varapuheenjohtajana. Hän on toiminut aktiivisesti niin valtakunnallisessa kuin paikallisessa Tehyn toiminnassa. Lisäksi hän toimii kuntapäättäjänä.

Erikoissairaanhoitaja, terveydenhoitaja Irmeli Rosenberg on toiminut Kankaanpään seudun ammattiosastossa monissa eri tehtävissä ja myös Tehyn valtuustossa. Lisäksi hän toimii Kankaanpään kunnanvaltuutettuna.

Kotkalainen sairaanhoitaja Birgit Salmenhaara on toiminut ammattiosastonsa eri tehtävissä, mm. puheenjohtajana. Hän on toiminut myös Tehyn valtuutettuna.

Erikoissairaanhoitaja Pirjo Sirviö on toiminut Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin ammattiosaston puheenjohtajana ja myös Tehyn valtuutettuna ja hallituksen jäsenenä.

Tehyn valtuusto on tänään koolla Helsingissä ja asialistalla ovat mm. vuosikertomus ja ajankohtaiset edunvalvonta-asiat.