Tehyn johtamiskoulu – maksutonta koulutusta tehyläisille esimiehille

Tehy käynnistää haun maksuttomaan johtamiskoulutukseen, joka on tarkoitettu johtamis- ja esimiestehtävissä toimiville tehyläisille.

Koulutukseen valitaan 20 osallistujaa eri puolilta Suomea. Opiskelu tapahtuu pääosin verkko-oppimisympäristössä ja siihen sisältyy 4 lähiopetuspäivää. Koulutus vastaa työmäärältään 12 opintopistettä ja kestää noin 10 kuukautta.

Opiskelijat saavat henkilökohtaisen mentorin, joka toimii tukijana ja kannustajana koko koulutuksen ajan. Kaikilla mentoreilla on pitkä kokemus johtamis- ja esimiestehtävistä sosiaali- ja terveysalalta.

Koulutuksessa tarjotaan myös erillinen mentorointi sosiaali- ja terveysalan lainsäädännöstä sekä terveydenhuollon ammattihenkilöiden valvonnasta ja riskienhallinnasta. Yhteisten tapaamisten aikana saat myös tilaisuuden verkostoitua kurssin muiden osallistujien kanssa.

Koulutuksen pääsisällöt

  • Esimiestyön tietopohja: Esimiestehtävän luonne, ihmisen käyttäytyminen, ryhmäilmiöt, organisaation toiminnan rakentuminen
  • Tulevaisuuden rakentaminen: Oman johtajuuden kehittäminen, johtamisjärjestelmä, prosessikuvaukset ja riskienhallinta
  • Päivittäisjohtaminen: Valmentava ja vaikuttava johtamisote, rekrytointi ja perehdyttäminen, kehityskeskustelut palaverit, ongelmatilanteet, etätyöskentely.

Ilmoita kiinnostuksesi 24.5.2017 mennessä lähettämällä hakemus ja CV osoitteeseen: kirsi.coco@tehy.fi.

Kerro hakemuksessa, missä tehtävässä toimit, kuinka pitkään olet ollut yhteensä johtamis- tai esimiestehtävissä ja miksi hakeudut johtamiskouluun. Valinnasta ilmoitetaan koulutukseen hyväksytyille viikolla 25.

Tehy tarjoaa koulutuksen maksuttomana jäsenetuna.  

Lisätietoja: kirsi.coco@tehy.fi kirsi.markkanen@tehy.fi; kirsi.sillanpaa@tehy.fi