Kuva: Linnanmäki

Tehyläisille Linnanmäen hupirannekkeet huippuedullisesti

Rannekemyynti Tehyn kautta kaudelle 2020 on päättynyt!

Linnanmäki aukeaa 12.6.2020. 

Kommentit

Käyttäjän Jukka Kivistö kuva

Hei! 7 henkiselle perheelle huippuedullinen on jotain aivan muuta kuin 7 euroa pois 42 euroa maksavasta rannekkeesta...

Käyttäjän Laura Pulli kuva

Perjantaista asti nyt yrittänyt näitä ostaa mutta palvelun ”tilapäinen häiriö” ei taidakaan olla ihan niin tilapäinen? Saako näitä rannekkeita ostaa vai ei? Ja jos, niin koska tämän systeemin olis tarkoitus ruveta toimimaan?

Käyttäjän Heikki Salden kuva

Hei

Harmillista, että järjestelmämme ei ole toiminut kunnolla. Rannekkeita on lunastettu läpi viikonlopun, joten palvelu on toiminut osalla ostajista. Olen sinuun yhteydessä, niin selvitetään missä vika on, että se ei toistuisi muilla.

Käyttäjän Heikki Salden kuva

Kiitos paljon avustasi, vika löytyi. Tällä hetkellä IOS-käyttöjärjestelmää käytettäessä saattaa tulla tuo kyseinen ilmoitus. Vikaa korjatataan parhaillaan. Ennen vian ratkeamista suosittelen käyttämäään muuta laitetta lippujen lunastamiseen. 

Käyttäjän Pauliina Mikkonen kuva

Moikka, voiko jäsen ostaa lippuja ammattiosaston kautta, niin että jäsenelle ao niin päättäessään voisi tajota liput vieläkin edullisemmin? Vai meneekö tämä jälleen myynniksi? Entä voisiko ao tilata lippuja ja arpoa näitä jäsenilleen?

Käyttäjän Heidi Elakshar kuva

Hei,

Ammattiosaston tulee olla suoraan yhteydessä Linnanmäkeen ranneketilauksesta. Teija Tiilola [email protected] 050 410 2756. Ao voi kompensoida jäsenilleen rannekkeiden hintaa ja niitä voi toki myös arpoa jäsenistölle. 

Tehyn jäsenetujen kautta rannekkeita tilattaessa tulee ilmoittaa, kuka rannekkeet noutaa Linnanmäeltä henkilöllisyystodistuksen kera, joten Tehyn kautta rannekkeita ei voi tilata ammattiosaston jäsenille jaettavaksi. 

Yst.terv. Heidi Elakshar

Käyttäjän Laura Pennanen kuva

Hei,
olen ostanut Tehyn kautta liput Linnanmäelle jo ennen koronavirus pandemiaa. Lippuja en ole vielä noutanut. Onkohan mahdollista siirtää liput kauteen 2021?

Käyttäjän Heidi Elakshar kuva

Hei,

Valitettavasti rannekkeita ei voi siirtää kaudelle 2021, mutta ostoksen voi perua 10.6.2020 saakka. Olemme lähettämässä jäsenistölle viestiä Linnanmäen aukeamisesta 12.6. klo 11.

Samassa viestissä tulee myös jo ostettujen rannekkeiden peruutusohjeet: Laita viestiä osoitteeseen [email protected] ja kerro ostajan nimi, ostoajankohta, lippujen määrä sekä tili, jolle maksu palautetaan. 

Yst.terv. Heidi Elakshar, järjestöasiantuntija