Tehyläisille alennusta jouluostoksiin!

Tehyläinen, oletko tutustunut Jäsenedut.fi-palveluun? Se tarjoaa tehyläisille ja heidän perheenjäsenilleen satoja erilaisia tuotteita ja palveluja reilulla alennuksella.

Jäsenedut.fi -verkkopalvelun hyödyntäminen edellyttää rekisteröitymistä. Saat alennuskoodit käyttöösi, kun rekisteröidyt ja kirjaudut palveluun osoitteessa www.jasenedut.fi.

Esimerkkejä alennuksista tehyläisille:

Lahjat.fi

Yli 1500 tuotteen joukosta löydät lahjat kaikille ja kaikkiin tilaisuuksiin. 12 % alennus kaikista tuotteista, pois lukien elämyslahjat.

Kultatähti verkkokauppa

Kultatähti on kulta-, kello- ja lahjatavaroiden erikoisliike. Verkkokauppa antaa mahdollisuuden ostaa arvolahjoja vaikka laskulla tai osamaksulla.

Jäsenetualennus 20% alennus kaikista normaalihintaista tuotteista yli 30€ tilauksiin.

Napra-Rehab

Valikoimassa mm. Medisox-tukisukat, joita terveydenhuollon ammattilaiset, toimistotyöntekijät, opettajat, erilaisten ajoneuvojen kuljettajat ja paljon matkustavat käyttävät. Paljousalennukset 8 % - 30 % ja aina ilmainen toimitus.

SIEVInet

Vapaa-ajan kengät, sekä laadukkaat turvakengät ja ammattijalkineet. 10 % alennus ammattijalkineista  ja vapaa-ajanjalkineista.

Eleven.fi

Eleven on suomalainen kosmetiikan verkkokauppa, jonka valikoimassa meikkejä, ihonhoitotuotteita, hajuvesiä sekä kynsi- ja hiustuotteita. Jäsenetuna 12 % alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista.

HifiStudio.fi -verkkokauppa

HifiStudion verkkokaupasta -10 % alennus.

Tehy ei vastaa Jäsenedut.fi-palvelun toiminnasta eikä neuvottele palvelussa olevista alennuksista. Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin löydät Jäsenedut.fi-sivuilta.

Muita alennuksia

Tehy on myös itse neuvotellut jäsenilleen monenlaisia jäsenetuja, joista löydät tietoa verkkosivuiltamme. Esimerkkejä alennuksista tehyläisille:

Color4care.fi

Tarjolla on muun muassa työkenkiä, vaatteita sekä erilaisia työvälineitä ja muuta kivaa hoitotyön ammattilaisille. 15 % alennus.

Fysiomyynti

Terveyteen, liikuntaan ja kuntoutukseen liittyviin tuotteisiin erikoistunut maahantuontiyritys. -20 % alennus ja ilmainen toimitus.

VK-kustannus

10 % alennus urheiluvalmennukseen, liikunnan ja kuntoutuksen oppi- ja ammattikirjoihin erikoistuneen VK-Kustannuksen kirjoista.


Saat alennuskoodit käyttöösi kirjautumisen jälkeen osoitteesta www.tehy.fi/fi/jasenetukoodit. Löydät koodit myös Tehyn mobiilisovelluksesta.