Tehyläiset marssivat Pride-kulkueessa

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen hyvinvointia ja oikeuksia edistävä Pride -viikko huipentuu 29.6. järjestettävään Helsinki Pride -kulkueeseen. Tehyn kulkueblokkia johtaa puheenjohtaja Millariikka Rytkönen. Tule mukaan! 🏳️‍🌈

Vuonna 2018 Helsinki Pride -kulkueeseen ja puistojuhlaan osallistui 100 000 ihmistä. Tapahtuman järjestäjän mukaan osallistujamäärä oli historiallisen suuri. Tehyläisiä odotetaan tänäkin vuonna paikalle runsain joukoin.

– Päivä on täynnä kaikkea sitä, mikä on Tehylle tärkeää: yhdenvertaisuus, ihmisoikeudet ja tasa-arvoinen kohtelu työelämässä, sanoo Tehyn puheenjohtaja Millariikka Rytkönen.

Tehyläiset kulkueessa

Pride-kulkue lähtee Senaatintorilta klo 12. Tehyn mukaan marssimaan pääset, kun tulet kulkuepaikalle hyvissä ajoin ennen kuin se lähtee liikkeelle. Tehyn kulkueblokin erotat mm. Tehy-ilmapalloista.

Kulkueen reitti: Senaatintori - Unioninkatu - Aleksanterinkatu - Mannerheimintie - Eteläesplanadi - Kasarmikatu - Neitsytpolku - Kaivopuisto. Muutokset mahdollisia.

Helsinki Pride -viikon järjestää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen hyvinvointia ja oikeuksia edistävä HeSeta ry. Lisätietoa: http://helsinkipride.fi