Lahjoituksilla kunnostetaan myös puhtaan veden lähteitä ja rakennetaan uusia vesipisteitä. Kuva iStock.

Tehyläiset keräsivät lähes 5000 euroa maailman lasten hyväksi

Suomen Nenäpäivä-keräys on tuottanut tänä vuonna 2,6 miljoonaa euroa. Tehyn tiimin kautta lahjoituksia tuli 4 791 euroa.

Kiitos teille kaikille, jotka olitte Tehyn tiimin kautta mukana nenäpäiväkeräyksen tiimellyksessä: nenäpäivän kuvissa, kuvauksissa, lipaskeräyksissä, tapahtumissa, leivosten leivonnassa, myynnissä tai muuten laittamassa itseänne peliin.

Pienikin summa on hyödyllinen ja menee maailman lasten hyväksi. 

Keräykseen Tehyn tiimille tai alatiimeille voi lahjoittaa varoja vielä tämän vuoden loppuun asti. www.nenapaiva.fi/team/3917/donate

Osan lahjoituksista vie tarkoitukseensa Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK, jossa Tehy on yhtenä jäsenjärjestönä.  

Ammattiosastot voivat heti alkuvuodesta ryhtyä suunnittelemaan nenäpäivätempauksia vuodelle 2017. Uudenlaisia haasteita ja tempauksia odotellaan.

Maailman lapset kiittävät!

Kommentit

Käyttäjän Lennu Yläneva / Tehyn Tyksin ammattiosasto kuva

4971€ on summa, joka tällä hetkellä näkyy Tehyn lahjoituksina Nenäpäivässä; joululahjansa voi vielä suunnata Tehyn Nenäpäivätilille, niin pääsisimme yli 5000€ :-) . Ylpeänä voin esittää, että Tehy Tyks ao on kerännyt summasta 20% ylittäen oman tavoitteensa.