Kuva: iStock

Tehyläinen, kerro elokuvan tekijöille kokemuksistasi vanhustenhoidossa

Elokuvaohjaaja Susanna Helke ja käsikirjoittaja Markku Heikkinen tekevät elokuvaa vanhustenhoidosta, joka perustuu työntekijöiden näkökulmaan ja kokemuksiin.

Tekijät korostavat, että Armotonta menoa -elokuva on kunnianosoitus vanhustenhoidon ammattilaisille, jotka tekevät työtään usein puun ja kuoren välissä. Elokuva koostuu sekä dokumenttimateriaalista että tarinoista työn arjen näyttämöillä, jotka on sanoitettu ja sävelletty hirtehisiksi lauluiksi.

- Alalla on suuria epäkohtia, mutta työtekijöiden moraali on korkea. Moni väsyy eettisen kuorman alla mahdottomissa tilanteissa. Jotta jokin muuttuisi, on pidettävä meteliä.

Tekijät keräävät nimettömiä kertomuksia sekä yhteyttä rohkeisiin ihmisiin, jotka ovat valmiita kertomaan kameralle vaikeistakin kokemuksistaan. Kaikki materiaali on luottamuksellista ja sitä käytetään julkisesti ainoastaan erillisellä luvalla.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja jätä yhteydenottopyyntö tai kerro kokemuksistasi. Voit myös soittaa nimettömästi numeroon 044 753 5353.