Kuva:iStock

Tehyläinen esimies, hae johtamiskouluun – hakuaika päättyy 12.5!

Tehy järjestää johtamis- ja esimiestehtävissä työskenteleville jäsenilleen maksuttoman johtamiskoulun, johon valitaan 20 osallistujaa.

Koulutus tapahtuu pääosin verkkoympäristössä, ja siihen kuuluu lisäksi neljä lähiopetuspäivää Helsingissä. Opinnot toteutuvat syksyn 2019 ja kevään 2020 välillä.

- Koulutus järjestetään jo viidennen kerran. Tehyläiset esimiehet katsovat, että se antaa mahdollisuuden verkostoitumiseen ja laajentaa näkökulmaa omaan esimiestyöhön, sanoo Tehyn tutkimuspäällikkö Juha Kurtti.

Opiskelijat saavat henkilökohtaisen mentorin, joka tukee ja kannustaa koulutuksen ajan. Mentoreilla on pitkä kokemus johtamis- ja esimiestehtävistä sosiaali- ja terveysalalla.

Koulutus alkaa syyskuussa 2019 ja kestää noin 10 kuukautta. Sen laajuus vastaa 15 opintopistettä. Hakuaika 15.4.–12.5.2019. Tieto koulutukseen valituille ilmoitetaan viikolla 25. Lähetä hakemus ja CV osoitteella [email protected].

Kommentit

Käyttäjän Taina Leväinen kuva

Hei
eikö meille pohjois-suomalaisille saataisiin Ouluun, Kemiin tai Rovaniemelle lähiopetuspäiviä?

Käyttäjän Juha Kurtti kuva

Hei
Kiitos kysymyksestäsi. Johtamiskoulun opinnot toteutuvat pääosin virtuaalisena verkko-alustalla. Lukuvuoden aikana on 4 lähipäivää, jotka järjestetään täällä keskustoimistolla Pasilassa.

Terv Juha