Kuva: Ari Korkala

Täydennyskoulutusta sairaanhoitajille

Sairaanhoitajaliiton koulutus- ja kustannusyhtiö Fioca järjestää syksyllä monipuolista täydennyskoulutusta sairaanhoitajille.

Alta löydät yhteenvedon koulutuksista. Tarkemmat tiedot löytyvät Fiocan sivuilta. Muistathan, että nopeimmat ilmoittautujat pääsevät nauttimaan etuhinnoista.

Valtakunnallinen Palliatiivisen hoidon seminaari
7.-8.9.2017 Helsinki
Seminaari käsittelee laajasti palliatiivisen hoidon eri osa-alueita. Koulutuksen aiheina ovat mm. COPD ja keuhkofibroosi, sekä munuaisten vajaatoimintaa sairastavien palliatiivinen hoito.

Traumapotilas
21.-22.9.2017 Helsinki
Koulutuksessa käydään läpi hoitoketjun mukaisesti se, miten hätätilapotilas tavataan, tutkitaan ja saatetaan päivystypoliklinikalle.

SOTE-seminaari
27.9.2017 Helsinki
Päivän aikana paneudutaan sote-uudistuksen vaatimaan muutosjohtamisen haltuun ottamiseen ja siihen, millaista erityisosaamista tuleva sote-uudistus vaatii johtajilta ja esimiehiltä.

Sepsis 2017
12.-13.10.2017 Helsinki
Suomen ensimmäisen sepsiksen hoitoon keskittyvä seminaari. Seminaarissa luennoivat alan huippuasiantuntijat ja sen workshopeissa päästään syventymään potilastapauksiin ja niiden hoitoon.

Akuutit tilanteet vanhustenhoidossa
11.10.2017 Helsinki
Koulutuspäivä antaa valmiuksia arvioida vanhuksen kuntoa, tehdä päätöksiä mahdollisesta hoitoon lähettämisestä ja toimia erilaisissa akuuteissa tilanteissa.

Kotisairaala
27.10.2017 Tampere
Koulutuspäivän ohjelmassa on muun muassa lasten kotisairaala, Osmo-tablettisovellus, kotisaattohoito, hoitotyö kotona ja sen erityispiirteet.

Valvontapotilas
7.-8.11.2017 Helsinki
Ajankohtainen koulutus kaikille päivystys- ja valvontayksiköissä työskenteleville sairaanhoitajille.

Tarkemmat tiedot kaikista Fiocan koulutuksista löytyvät Fiocan sivuilta.