Parasta aikaa -tapahtuma järjestetään lokakuussa. Osta lippusi nyt!

Oletko töissä ikääntyvien parissa tai opiskeletko alalle? Kaipaatko uusia ideoita, oivalluksia ja työkaluja? Parasta aikaa -koulutustapahtuma on juuri sinulle! Tule kanssamme Tampereelle 25.10. Tapahtuman lipunmyynti on jo auki. Hyödynnä ennakkoilmoittautujan alennus.

Koulutustapahtuma on suunnattu kaikille, jotka työskentelevät ikäihmisten parissa. Kuulet maan parhaita asiantuntijoita, joiden luennot käsittelevät mm. kotihoitoa, moniaistista vuorovaikutusta, vanhuksen itsemääräämisoikeutta ja toimintakykyä. Päätöspuhujana on olympiapikaluistelija Mika Poutala

Työnäytöksissä tuodaan esille erityispiirteitä, joita liittyy esimerkiksi ikääntyneiden suun hoitoon. Tapahtumassa on tuttuun tapaan myös laaja ja monipuolinen vanhustyöalan näyttely. Tämän kaiken lisäksi tapahtuma on loistava mahdollisuus verkostoitua kollegoiden kanssa. 

Osta liput tapahtumaan

Lippuja voit ostaa jo nyt edulliseen ennakkohintaan. Ennakkohinnat ovat voimassa 15.9.2022 saakka. Sen jälkeen lippuja voi ostaa perushinnoin. Ennakkohinnat ovat: 

  • Normaalihinta 85 € sis.alv 24 % (68,55 € alv 0 %)
  • Tehyn jäsenet 79 € sis.alv 24 % (63,71 € alv 0 %)
  • Väh. 20 hlön ryhmät 75 € sis.alv 24 % (60,48 € alv 0 %)
  • Opiskelijat ja posterin esittäjät 39 € sis.alv 24 % (31,45 € alv 0 %) (HUOM! lippuja rajattu määrä)
  • Väh. 20 hlön opiskelijaryhmät 35 € sis.alv 24 % (28,23 € alv 0 %) (HUOM! lippuja rajattu määrä)

Haemme näyttelyyn postereita

Haluatko näkyvyyttä kehittämishankkeellesi, tutkimuksellesi, opinnäytetyöllesi tai projektillesi? Nyt siihen on mahdollisuus. Tapahtumassa esitellään ikäihmisten hoitoon ja palveluihin liittyviä kehittämishankkeita, tutkimuksia, opinnäytetyötä, projekteja ja innovaatioita.

Mukaan pääset lähettämällä abstraktin 31.8.2022 mennessä. Lisätietoja saat tapahtuman sivulta.

Lisätiedot 

Tutustu ohjelmaan ja lue lisää tapahtuman sivulta

 

 

Suosittelemme sinulle

Työelämäopas
Julkaisupäivämäärä
22.3.2021
Työelämäopas
Julkaisupäivämäärä
7.4.2021