Parasta aikaa -koulutustapahtumaan haetaan postereita

Haluatko näkyvyyttä kehittämishankkeellesi, tutkimuksellesi, opinnäytetyöllesi tai projektillesi? Siihen on mahdollisuus Parasta aikaa -tapahtumassa. 

Tehyn Parasta aikaa -koulutustapahtuma järjestetään 25.10.2018 Finlandia-talossa.  Tapahtumassa järjestetään posterinäyttely, jossa esitellään ikäihmisten hoitoon liittyviä kehittämishankkeita, tutkimuksia, opinnäytetyötä, projekteja ja innovaatioita.

Lähetä abstrakti

Jos haluat oman hankkeesi, tutkimuksesi, opinnäytetyösti tms. esille posterinäyttelyyn, lähetä abstrakti.  Abstraktit tulee lähettää 7.9.2018. mennessä lomakkeella

Tapahtumassa esitettävät posterit valitaan lähetetyn abstraktin perusteella. Hyväksytty abstrakti antaa oikeuden yhdelle tekijöistä edullisempaan 49 euron osallistumismaksuun koulutuspäiville. Majoitus-, matka-, tai muita kuluja ei korvata.

Parasta aikaa -tapahtuma on tarkoitettu kaikille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, johtajille, päättäjille ja opiskelijoille, jotka ovat moniammatillisesti mukana ikäihmisten palveluissa. Tätä koulutustapahtumaa ei kannata jättää väliin.

Lisätietoja

Tietoa koulutustapahtumasta ja päivien ohjelman löydät osoitteesta http://www.parastaaikaa.fi/