Kuva: IStock

Osallistu vanhustyön kyselytutkimukseen

Jyväskylän yliopiston Uudet teknologiat, ikääntyminen ja hoiva -tutkimusryhmä selvittää vanhustyötä ja sen muutosta. Tehy on mukana tutkimuksessa.

Ikääntyneiden parissa työskenteleville tehyläisille lähetetään huhtikuun alussa sähköpostitse linkki kyselyyn. Kyselyn avulla tutkimusryhmä kartoittaa työpaikkaan ja työsuhteeseen liittyviä asioita, kokemuksia työoloista sekä uusien teknologioiden kirjoa ja vaikutusta hoitotyöhön. 

Vastaamalla kyselyyn annat arvokasta tietoa hoivatyöstä ja vaikutat siihen, miltä ikääntyneiden hoitoon liittyvä työ tulevaisuudessa näyttää. Vastausten perusteella tutkijat saavat arvokasta ja kansainvälisestikin ainutlaatuista tietoa hoivatyöstä nyt ja tulevaisuudessa.

Kysely toteutetaan osana Ikääntymisen ja hoivan tutkimuksen huippuyksikön (CoE AgeCare 2018 - 2025) toimintaa.  Kysely on tarkoitus toistaa vuosina 2021 ja 2025.

Seuraa sähköpostiasi huhtikuun alkupuolella. Jos et saa linkkiä tutkimukseen, voit olla yhteydessä tutkija Antti Hämäläiseen [email protected].