Kuva: iStock

Mitä mieltä olet Tehyn verkkokoulutuksista – kerro ja voita lahjakortti

Tehyn mobiilisovelluksessa on kysely auki. Tällä kertaa keräämme tehyläisten kokemuksia ja toiveita Tehyn verkkokoulutuksista.

Vastausaikaa on 29.9.-6.10.2020., jonka jälkeen arvomme vastanneiden kesken 100 € lahjakortin Kultajousi-liikkeeseen! Tehyläiset saavat 20 % alennusta lähes kaikista tuotteista Kultajousi-liikkeissä.

Toimi näin

  • Asenna Tehy-sovellus Android ja iOS -käyttöjärjestelmille sovelluskaupoista. 
  • Avaa sovellus ja vastaa kysymyksiin. Se vie vain hetken!

Sovellukseen kirjaudutaan omilla jäsentunnuksilla. Käytä aina sovelluksen uusinta versiota, niin vastauksesi rekisteröityy arvontaan.

Tulosten yhteenveto julkaistaan Tehyn verkkosivuilla. Arvonnan voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti, joten varmistathan, että yhteystietosi ovat jäsenrekisterissä ajan tasalla. Voit päivittää ne myös mobiilisovelluksessa.

Ongelmatilanteet

  • Mahdollisista sovelluksessa ilmenevistä vikatilanteista voit ilmoittaa täällä.
  • Jos olet unohtanut tunnuksesi, ohjeita saat täältä.

Lisätietoja Tehyn mobiilisovelluksesta: www.tehy.fi/mobiilisovellus

Kommentit

Käyttäjän Tarja Kukkula kuva

Koulutus oli laadukas ja sitä oli helppo seurata omalla kotisohvalla. Matka-ajat säästyivät eikä tartuntariskiä ollut. Hyvä kokemus.

Käyttäjän Aiju Tikka kuva

Koulutus oli mielenkiintoinen ja aika riensi nopeasti. 

Käyttäjän Anne Holopainen kuva

Verkko koulutuksia suosin näin korona-aikana. Ne ovat helppo tapa osallistua eikä matkoihin mene aikaa tai muita kuluja.

Käyttäjän Jenna Pukkila kuva

Verkkokoulutukset ovat tässä ajassa hyvä juttu, mutta kaipaan ihmisten tapaamista myös livenä.

Käyttäjän Jan-Olof Eriksson kuva

Kiitos mukavista palautteista. Muistakaa vastata kyselyyn myös Tehy-sovelluksessa, niin olette mukana arvonnassa 🙂 https://tehysovellus.fi

Käyttäjän Marjatta Rajala kuva

En ole aikoihin osallistunutkoulutuksiin, mutta olen kuullut pelkkää hyvääverkkokoulutuksista.

Käyttäjän Katja Pallari kuva

Todella sisällöltään rikkaita ja laadukkaita koulutuksia. Olen erittäin tyytyväinen. Tasokkaat ja asiantuntevat kouluttajat.

Käyttäjän Pekka Vepsäläinen kuva

Osallistuin TEHYn verkkokoulutukseen Psykososiaalinen kuormitus Covid19 aikana ja varsinkin psyykkisen kuormituksen tiedostraminen.

Nostin asian kekusteluun työpaikallani ja saimme tänne toimintaohjelman, joka odottaa tilanteen aktovoitumista ja voidaan nopeasti käynnistää tukemaan työntekijöitä heidän kuormituksessaan. Moniammatillinen työryhmä.