Hommat hoituvat, kun jäsentiedot ovat ajan tasalla

Tehyläinen, muista pitää jäsentietosi ajan tasalla. Näin saamme sinut tarvittaessa kiinni, palveluihin ei tule turhia katkoksia ja asiointi Tehyn kanssa on muutenkin sujuvampaa.

– Jos tarvitsee vaikkapa nollata salasana Tehyn verkkopalveluihin, palautus onnistuu automaattisesti kun puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat jäsentiedoissa oikein, kertoo Tehyn verkkoasiantuntija Niko Pohjalainen.

Sähköpostitse lähetetään jäsenille myös uutiskirjeitä, joissa on ajankohtaista tietoa jäseneduista, edunvalvonnasta ja esimerkiksi koulutuksista.

Päivitä tietosi aina elämäntilanteesi muuttuessa, kuten työnantajan, työpaikan tai ammattiosaston vaihtuessa tai vaikka jäädessäsi eläkkeelle.

Jäsenpalveluissamme voit tulostaa myös uuden jäsenmaksujen perintävaltakirjan jäsenmaksujesi maksamista varten. Tulosta, allekirjoita ja toimita perintävaltakirja palkanlaskentaan. Varmista seuraavasta palkkalaskelmastasi, että jäsenmaksujen perintä on alkanut.

Muista ilmoittaa myös jäsenmaksuvapautukseen oikeuttavan ajanjakson alku- ja loppupäivä, esim. palkaton äitiys- tai vanhempainvapaa tai työttömyys.

Jäsenpalveluihin pääset esimerkiksi Tehyn etusivulta kirjautumisen jälkeen.