Etuhinnalla Likkojen Lenkille - toimi nopeasti

Likkojen Lenkki järjestetään 18.5. Tampereella. Tehyläiset voivat ilmoittautua etuhinnalla mukaan.

Kevään paras liikuntafestari Likkojen Lenkki pidetään Ratinanniemen festivaalipuistossa Tampereella lauantaina 18.5.2019 kello 11.30 – 18.00. Silloin nautitaan liikunnan ja viihteen yhdistelmästä ja upeasta ilmapiiristä.

Tehyläiset voivat ilmoittautua mukaan etuhintaan 30 € / hlö. Etu on voimassa 15.4. saakka.

Ilmoittaudu mukaan täällä. Kirjoita kampanjakoodikenttään: TEHY ja ruksita ilmoittautumislomakkeessa kohta ”Olen Tehyn jäsen”.

Kun maksusuoritus on kirjautunut, saat sähköpostiin tapahtuman pääsylipun. Osallistumismaksun voi myös suorittaa tykyrahavälineillä, siitä löydät lisätietoja täältä

Pääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn joko tulostettuna tai sähköisenä lippuna älypuhelimen näytöltä. Lippu tulee vaihtaa osallistujarannekkeeseen infopisteessä tapahtumapäivänä Ratinan rantatiellä tai ennakkoon tapahtumaviikolla Tampereella Intersport Koskikeskuksessa 13.-17.5.

Reittivaihtoehtoja Likkojen Lenkillä on kolme: juoksijoille ja kävelijöille ja lisänä ohjatut liikuntatunnit sekä Rock The City Tampere -kaupunkiseikkailu. Tutustu reitti- ja liikuntavaihtoehtoihin täällä. Päivän musiikkikattauksesta vastaavat Samuli Edelmann ja Anssi Kela.

Lisätietoja tapahtumasta: www.likkojenlenkki.fi