Kuva: Placeit

Alennuspäivät Tehyn verkkokaupassa

Tehyn verkkokaupassa on marrasmarkkinat 2.-30.11. Saat isoja alennuksia Tehy-tuotteista ja teet ostoksesi ilman toimituskuluja.

Tehyn jäsenkaupassa on marraskuussa iso ale. Voit ostaa todelliseen etuhintaan esimerkiksi villasukkia, pipoja, Pentikin kynttilälyhtyjä ja kangaskasseja. Lisäksi saat kaikki tilaukset ilman toimituskuluja.

Tuotteita on saatavilla niin kauan kuin niitä riittää.

Kauppaan pääset tästä

Kommentit

Käyttäjän Charlotta Andersin kuva

Valitettavasti kyllä tuli toimituskuluja kun ytitin tilata tuotteet :( vaikka ylhäällä lukee että pitäis saada ilman toimituskuluja.

Käyttäjän Sanna-Kaisa Koppelo kuva

2.-30.11 oli tuo Ale plus ilman toimituskuluja

Käyttäjän Heli Renko kuva

Hei. Tein tilauksen ammattiosastolle tänään ja toimituskulut tulivat näkyville ainakin tilausvahvistukseen. Tilausjärjestelmässä ei ollut mahdollisuutta valita sellaista tilauksen toimitusmuotoa, joka olisi ollut veloitukseton.

Käyttäjän Miia Keurulainen kuva

Hei Heli!

Asioiti ilmeisesti toimijat-kaupan puolella, jossa kirjautumissivuilla lukee oheistuotteista, joita ammattiosastoille on tarjolla sekä sitten näin, suora lainaus: "Toimitusmaksut ovat Marrasmarkkinoinden aikana normaalisti 15,00€ per lähetys."

Jos et ollut toimijoiden kaupassa, niin laitahan minulle sähköpostia, niin selvitän mistä oli kyse, koska silloin toimitusmaksut ovat maksuttomat. Osoitteeni on etunimi.sukunimi(a)tehy.fi 

Terveisin, Miia Keurulainen, järjestöasiantuntija 
 

Käyttäjän Heli Renko kuva

Hei Miia!

No kyllä juurikin näin tein eli postimaksut sitten on ok kuten pitääkin. Tuo lause postikuluista oli vaikeasti ymmärrettävissä. Kiitos kun selvensit.

Ystävällisin terveisin
Heli