kuva: iStock

Älä riko hoitajaasi – teemaseminaari väkivallan teemoista

Tehy järjestää 29.10.2018 Älä riko hoitajaasi -teemaseminaarin, johon voit osallistua paikan päällä tai etänä. Seminaari on suunnattu erityisesti työsuojelutoimijoille, luottamusmiehille, ammattiosastojen puheenjohtajille ja esimiehille, mutta myös kaikille muille aiheesta kiinnostuneille tehyläisille.

Seminaarissa kuullaan aiheesta monipuolisesti,  mm.  tutkimustuloksia työpaikkaväkivallasta terveydenhuoltoalalla sekä saadaan työkaluja onnistuneeseen väkivallan torjuntaan työpaikalla. Myös seksuaalinen häirintä on esillä työsuojelun näkökulmasta ja selviytymiskeinot traumaattisissa tilanteissa.

Tilaisuudesta saat mukaasi vinkkejä työpaikalle sekä väkivallan ehkäisyn että jälkihoidon tueksi. Mukana tilaisuudessa on alan asiantuntijoita, mm. kouluttaja Totti Korpela ja kriisipsykologi Salli Saari.

Ilmoittaudu seminaariin 30.9. mennessä tästä linkistä. Sivulta löydät myös seminaarin ohjelman.

Seminaaria on mahdollisuus seurata myös verkosta käsin webinaarina. Webinaarin sivulta löydät lähempänä tilaisuutta tarkemmat ohjeet tilaisuuden seuraamiseen ja kommentointiin. Webinaari ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

#älärikohoitajaasi